Eigenwijsheid

Na het jaartraject vanaf gelopen jaar waar ik ontzettend veel geleerd heb, is de grootste eyeopener: iedereen bekijkt situaties vanuit zijn/haar perspectief van waar hij/ zij nu staat in het leven. Met alle kennis en kunde en eigen unieke wijsheid. Maar dat hoeft niet mijn wijsheid te zijn weet ik natuurlijk al heel lang, maar nu komt zij op een nog diepere laag bewust binnen. Dit heeft ook te maken met mijn weg naar volledig vrij in mijzelf zijn in alle facetten in mijn leven.

Ik heb veel schurende momenten gehad. Eerst ging ik er tegen in. Maar even later in het traject heb ik bewust de beslissing genomen om mijn mond te houden. En mijn eigen wijsheid te volgen. Mijn onderscheidingsvermogen nog meer aan te scherpen. Dit werkte voor mij zoveel rustiger. En iedere keer kon ik bij mezelf voelen en ervaren, is dit ook mijn waarheid. Super interessant dit proces.

Door deze strategie heb ik mezelf en mijn bedrijf bewust onhold gezet. Dit voelde ook oké, maar zoals je weet als je iets onhold zet, zet je meer onhold als dat je denkt. Los van de coach, haken en het traject, de schuurmomenten heeft het me nog een week gekost om dit om te zetten naar totale vrijheid in mij. Alles geheel uit mijn systeem te verwijderen. Ook al deed ik dat terplekke in het afgelopen jaar, nu kom ik bewust nog velen lagen dieper.

Nu kies ik er voor om bewust mijn totale verantwoordelijkheid in leiderschap vanuit mijn hart te nemen. Wat een prachtig persoonlijk groeiproces.

Mijn nieuw herinnerde healingsmethode van mijn vele levens in studie bij de Asthors is uitgegroeid naar het traject “De Magie van De Eenvoud” dit is een perfecte eenvoudige handson healings/ coaching methodes voor mijn verdiepingsproces van de laatste maand geweest. Ik heb hem grondig uitgetest bij mijzelf en ook klanten zijn er heel blij mee. Ik voel de energie terplekke verschuiven in mijn hoofd, daarna mijn hele lijf, de verandering is ingezet, werkelijk magisch. Mooi dat ik deze healing nu precies herinner als ik er klaar voor ben is weer een cadeautje van mezelf.

Steeds meer terplekke in het afgelopen jaar, kreeg ik door waar de woorden, de energie gingen schuren, als dingen, situaties en woorden niet meer klopte voor mij en dat heeft me tot hier gebracht. Op weg naar een bewust volledig leven.
Het heeft me veel inzichten gegeven hoe ik in elkaar zit en wat ik wel en niet wil. Met grote verantwoordelijkheid komt er steeds meer vrijheid. Dit ontdek ik steeds meer en leef ik nu.

En mán wat geeft dit een vrijheid in al mijn systemen en mijn realiteit.

Mijn traject “De Magie van De Eenvoud is gestart en in volle gang, wauw wat gebeurd daar weer veel bij mijn klanten, wat wordt er veel omgezet naar anders leven.

Mijn team duwde mij een beetje om het ‘Louteren traject te vernieuwen. Dit is nu een allround 7 maanden traject geworden Een levenswijze vol persoonlijke groei en transformaties. Het is een wereld van verschil hoe je instapt en hoe je naar jezelf en de wereld om jou heen kijkt al tijdens, maar zeker ook na het traject. Je krijgt alle handvaten om het zelf te doen, je eigen verantwoordelijkheid en leiderschap te pakken vanuit zelfvertrouwen, zelfliefde en alle vrijheid te ervaren met een zeer breed veilig fundament voor jezelf neer te zetten. Je voelt je in elke situatie veilig, je weet immers hoe je hier mee om kan gaan. Je kunt niet anders als vooruit en er is ook geen weg meer terug. Jij verandert omdat jij anders naar jezelf kijkt, hierdoor kijk je ook anders naar de wereld om je heen. Hierdoor reageer jij anders en kunnen anderen ook anders reageren op jou.

Dit is een fantastisch allround bewustzijnsverruimend traject waar je een enorme persoonlijke groei gaat ervaren naar de vrijheid en de wijsheid in jezelf, vanuit je open hart. Op weg naar een bewust volledig leven. Je zult gaan ervaren dat Jijzelf de Ware Magie bent.

#DeMagievandeEenvoud
#Zelfliefde
#Persoonlijketransformatie
#Volledigleven
#Dewaremagiebenjezelf
#zelfempowerement
#Magie
#veiligheid
#Vrijheid
#Louterspelendbewustzijn
#bewustzijnsverruiming
#plezier
#Louteren
#zelfvertrouwen

Terug naar blogoverzicht

Ellen Louter – Louter Spelend Bewustzijn
KvK 68829221 | louterspelendbewustzijn@gmail.com