Intensief 4 weken traject

Trauma en stress verwerking zonder weer in de diepe van het trauma te wroeten.
Trauma healing, je DNA herschrijven 
Louter Eenvoud

Een hartopener
Waar ik er 4 weken voor jou ben
Als extra cadeau mag je 2 keer gratis meedoen met de donderdagavond
Persoonlijke Asthorhealing op DNA niveau “Louter Liefde voor jou”

Boek je verbindingsgesprek

 Jij maakt een duidelijk keus voor jezelf. Bewust de verbinding met jezelf weer te vinden
Je voelt de veiligheid in jezelf om je eigen hart weer te openen voor jezelf.

  Het is een intensief Persoonlijke groei en healing traject van 4 weken. Op een eenvoudige manier waarbij jij de leider bent, levens veranderend next level en bewustzijns verruimend.

Het is een persoonlijk healing / coaching Methode waarbij je je hart weer open zet voor jezelf. Zo gaaf en ook zo ontroerend iedere keer weer, hoe je team liefdevol met jou meebeweegt.
Waarbij je oude gewoonte en patronen healt en vervangt voor wie jij kiest te zijn in het nu.
Onvervulde delen vol emotie ga je vervullen en situaties in je leven ga je op een andere manier bekijken. Je leert hoe je een nieuw breed fundament voor jezelf maakt, via jouw  innerlijke leiderschap. Je gaat een stuk verleden en familielijn loslaten. 

Uitspraken van klanten:

“Mijn leven wordt makkelijker, ook lang loop ik nog steeds tegen heftige dingen aan. Ik weet er nu steeds makkelijker mee om te gaan.” 

Wat Judith ervaart nadat haar hart is geopend

“Het gaat goed, Echt heel bijzonder. Alles voelt zo gewoon en zo heerlijk kalm. Eten proeft echt anders en zoveel fijner. Ik kan nu op elke moment van de dag mijn voeten voelen. Zo fijn! Er gaat echt een nieuwe wereld voor mij open. Gisterenavond niet eens moe en uitgeput om 20:00. Ik voel nog steeds mijn voeten ik word daar elke keer weer blij van. Nu snap ik pas wat je met aarden bedoelt. Ik merk dat ik steeds meer mijn leidersrol claim.”

De trillingsfrequenties worden steeds hoger op aarde, waardoor het steeds makkelijk is vastzittende energie los te trillen in je lijf.

Alles komt samen in het nu moment in verbindende communicatie.
Woorden en trillingsfrequenties die jouw systeem herkennen.

Wij, mijn energetisch team en ik creëren een veilige ruimte voor jouw processen. Al je stemmen in je hoofd, je zwaarte in je lijf, je emoties die opkomen, die in de weerstand gaan, omdat het voorheen onveilig was je hart te open voor jezelf, gaan we healen. Totdat het 100% veilig voelt voor jou om je hart te openen voor jezelf.

Jouw team is zo liefdevol aanwezig voor jou. Jij bent in verbinding met jezelf en je team. Wat jijzelf doet is je eigen hart openen samen met jouw energetisch team. Ellen draagt alle brontrillingsfrequentie, voor jou uit te kiezen welke past voor nu.
Ieder van ons heeft zijn hart gesloten, op haar/ zijn unieke eigen ingenieuze wijze, vaak al op hele jonge leeftijd. Dit deed je voor de zwaarte van wat komen gaat in je leven. Dit heb jezelf gedaan vanuit liefde voor jezelf. Hoe liefdevol, want je had het nog zwaarder gehad met een open hart. Ikzelf had dat niet overleeft.

Het resultaat is gelijk voelbaar. Verbluffend hoe eenvoudig en blijvend zich dit ontwikkeld.
Verbluffend? Omdat er meestal een bepaalde tijd hier op aarde staat, om iets vanuit de energie in je realiteit, je fysieke wereld neer te zetten. welkom op de nieuwe aarde.

Jij bent de hoofdpersoon, de leider in jouw eigen leven. Jij bepaalt wie jij wilt zijn en hoe je wilt leven.

Beslis jij om te ontdekken dat alles in jou zit en jouw meesterschap over jezelf en jouw leven te claimen dus all de way, next level voor het Louteren traject te gaan dan bied ik een regeling zodat je zonder extra kosten kan overstappen naar Louteren

Gratis ebook

Louter Eenvoud oude versie
trauma en stress verwerking zonder in het trauma te wroeten, Je DNA in elke kern van jouw herschrijven 

De prijs klopt niet meer. Het traject is verandert, aangepast in de loop van de tijd. gegroeid naar hogere trillingsfrequenties waar er meer en op een makkelijkere manier de impact dieper is, en meer mogelijkheden zich ontvouwen. 

Download ebook

Elisabeth Maria Louter - Louter Spelend Bewustzijn
KvK 68829221 |louterspelendbewustzijn@gmail.com 
Dit jaar 2023 zijn mijn diensten nog btw vrij