7 maanden traject

Puur Ongegeneerd Jezelf zijn

Een op maat gemaakt persoonlijk meesterschapstraject.

Next level op weg naar enorme bewustzijnsverruimende persoonlijke ontwikkeling en groei,
transformaties en healing en is Levensveranderend. Waar ik er 7 maanden voor jou ben.
Een geüpgraded versie van Louteren 

€ 5247

kleine ondernemers regeling dus nog geen btw tot 1 oktober 2023

Aanmelden

Louteren

Op weg naar een volledig leven.

De meester in jezelf vindend, Je eigen innerlijke leider zijn, leider zijn in je eigen leven.
Je neemt verantwoordelijkheid vanuit leiderschap en kiest voor een Leven wie je werkelijk wilt zijn met een open hart met de vrijheid en het plezier die daarbij hoort

Je innerlijk Vrij voelen, Vrij zijn en Voluit genieten.

sJe gaat de diepte van jezelf verkennen tot in jouw celkern, next level multidimensionaal. Je gaat niet meer voor minder.

We gaan ons verbinden in communicatie met al onze lagen, vanuit ons hart, geaard en
met jouw unieke brontrillingsfrequentie:

•  fysiek- mentaal – emotioneel
•  onderbewustzijn – bewustzijn – dagbewustzijn
•  heden – verleden – toekomst
• lichaamssystemen en celkern
* neurotransmitters
* Verbinding makend met jouw werkelijke zijn, wie jij bent
* Louter Liefde voor Jou verbindende communicatie met jouw authentieke brontrillingsfrequentie

Jij en je eigen lichaam zijn één

Stel je voor je lichaam heeft 70 triljoen cellen en in elke cel zit jij in het klein. Je cel vertelt je wie je bent, wat je bent en hoe het je vergaat.
Dit deel is nog in ontwikkeling naar zelfhealing op een geheel nieuw vlak. Mijn interesse gaat ook uit naar ons fysieke lichaam, hoe wonderlijk zij opgebouwd is. Naar alle delen en onze systemen, onze neurotransmitters en hun werking. De totale verbinding met jezelf.

Een paar onderdelen uitgelicht van het traject
•   Jouw hart openen via de Louter Eenvoud healingsmethode
•  Vanuit de energie iets in de fysieke wereld neerzetten
•  Je why and how
•  Inbrengen van de flexibele transformerende lichtcodes samen met de Asthors, een mega proces versneller.
•  Louter Liefde voor Jou, healing waarbij je, je verbindt met jouw eigen authentieke brontrillingsfrequenties, waarbij je mee resoneert met de Asthors, De Azez en Ellen in de hoogste op aarde haalbare trillingsfrequentie. Geaard 
•  Hoe zit het met de communicatiestofjes, jouw neurotransmitters in je brein? Staan ze uit of aan?

Louteren beweegt jou ertoe via jouw unieke authentieke innerlijke eigenwijsheid, met een open hart in alle vrijheid en zelfvertrouwen jezelf te ontdekken, wie jij werkelijk bent. Je leiderschap claimend over jezelf en je leven, met alle verantwoordelijk die hierbij komt. In alle vrijheid en zelfliefde, jezelf vertrouwen. Jij kunt dit. Vol humor en plezier. Next level.

Wat betekent dit voor jou?

De Asthors doceren nieuwste technieken van healing vanuit de twaalfde dimensie. Het is trillingsfrequentie verhogend.

Ellen is een Azez, onderdeel van het naamloze licht , ook wel bronlicht genoemd. Hierdoor kan zij de hoogst lichtbron trillingsfrequentie aanwezig op de aarde faciliteren, die zich snel verhoogt.

Mijn team vertelt

Ellen jij bent een Azez onderdeel van het bronlicht. Jij, het bronlicht bevat alle trillingsfrequenties die er zijn multidimensionaal. Jij draagt dus alle trillingsfrequenties in jou. Het totale spectrum van trillingsfrequenties.

Ellen; Houd dat in dat ik me op alle trillingsfrequenties kan afstemmen en ook mee kan resoneren? Dus ontvangen en zenden? Een soort of mega zendmast?

Mijn team: Jij kunt zelfs elke trillingsfrequentie aannemen Ellen. Jij bevat, bent dit, het totale spectrum van hoog naar laag, van zwaar naar licht, van snel naar langzaam, alles.

Wat je nu doet is dat jij je afstemt op de brontrillingsfrequentie van je klant, zodat je ze het makkelijk maakt op hun eigen brontrillingsfrequentie af te stemmen en op welke frequentie combinaties die op dat moment nodig zijn voor persoonlijke groei en healing.

En ja daarnaast gebruik jij je eigen healingsfrequentie. Omdat jij je op vele frequenties tegelijk kan afstemmen en er bewust een combi ontstaat, van precies dat wat raakt, meetrilt, mee resoneert tot in de celkern voor vernieuwing bij jouw klant. Dit is o.a. jouw kracht als Azez, door jou combinaties van trillingsfrequenties, ontstaan er inzichten en healing precies op maat voor je klant. Zij hoeven alleen maar uit te reiken naar de combi van trilling en frequenties en zelf hun keuze hierin maken. Want dat is weer hun eigen leiderschap nemen. Waarvoor ze bij jou komen.

Gratis ebook

Louteren

In het ebook lees je alle informatie over het 7 maanden traject Louteren. Deze versie wordt herschreven naar Puur ongegeneerd Jezelf Zijn. Hier wordt weer toegevoegd wat ik geleerd heb. Zoals Neurotransmitters. Mijn identiteitsverandering naar Elisabeth Maria Louter, De kennis die ik opdoe vanuit de energieschool. Deel voeding en ademhaling.  

Download ebook

Ellen Louter - Louter Spelend Bewustzijn
KvK 68829221 | louterspelendbewustzijn@gmail.com