Louter
Spelend
Bewustzijn

Het leven als belevings- en ervaringsschool

Over Ellen

Van kledingverkoopster naar allround operatie-assistentechirurgie (29 jaar) naar energetisch master en coach in haar eigen onderneming: “Louter Spelend Bewustzijn”.

Persoonlijke ontwikkeling is voor Ellen de gewoonste zaak van de wereld. Naast haar baan als operatie-assistente heeft zij vele studies gevolgd in allerlei richtingen: Van coupeuse naar interieurstylist. Van Reiki en Shindo naar auratouchhealer, Business Storytelling richting veranderkunde en communicatie naar sprankelcoach, The Freedom To Fly Coach naar ondernemen buiten de consensus. Naar remembering my plan.

En niet te vergeten het leven als kennis- en informatieverzamelaar. Het leven als ervaringsschool.

Ellen groeit in bewustzijn, dus jij groeit automatisch met haar mee. Zij deelt haar kennis vrijgevig en nog meer als je bij haar instapt in een van haar trajecten, masterclasses of lezingen.

De transformaties zijn blijvend en gaan steeds sneller naarmate de trillingsfrequentie zich verhoogd. Vaak voel je terplekke al een verschuiving in je lijf, in de energie plaatsvinden.

Onlangs herinner ik mij de healings methodes die ik heb geleerd Bij de Asthors. Dit resulteert in mijn 7 maanden traject “Louteren”, mijn 4 weken traject “Louter Eenvoud”, en elke even week de donderdag avond “Louter Liefde voor Jou”.

In 2023 studeert Ellen aan de energieschool Medische- en Psychosociale-basiskennis. In oktober is Ellen HBO Para Medisch Geneeskundig Energetisch Therapeut. Eind april leer ik alles over neurotransmitters.

Ellen is dyslectisch en de tekst-/taalfouten die je tegenkomt op de website probeer daar maar gewoon doorheen te lezen. De woorden komen recht uit haar hart.

Ellen haar How en Why

De ware magie ben jezelf.
Volledig leven.

Alle trillingsfrequenties zijn al in mij aanwezig. Het is een kwestie van haarfijn afstemmen, zo ervaar ik dit steeds meer. Het gaat erom, om te leven wie je wilt zijn met de acties die daar bij horen.

Ik weet nu de weg naar volledige vrijheid te vinden. Wetend hoe het leven werkt.
Steeds meer resonerend vanuit mijn eigen brontrillingsfrequenties met Plezier, zelfliefde, vrijheid, veiligheid, zelfempowerment en eenheid in mijzelf.

De keuze om te leven vanuit mijn hart is gemaakt.
Ik ben super blij met mijn keuzes. Mijn team ziet mij regelmatig een rondedansje in mijn kamer doen met een grijns van oor tot oor.

Ellen haar team vertelt

“Vele levens is Ellen bij ons, de Asthors, opgeleid en allround afgestudeerd. Wij zijn het healersvolk, wij leven in de twaalfde dimensie en we werken met de healingsfrequentie van de bron en doceren in de nieuwste technieken en vormen van multidimensionale transformatieprocessen. Wij werken met de hoogste energietrillingsfrequenties op aarde mogelijk, waardoor de trillingsfrequenties in jullie realiteit zich verhoogt. Jullie resoneren mee met deze trillingsfrequentie, waardoor er zoveel meer mogelijk is. Hoe hoger de trillingsfrequentie hoe losser de energie, hoe makkelijker er situaties en oude patronen tot in de celkern opgelost kunnen worden. Deze processen zijn trilling verhogend en via de hoogste lichtfrequentie mogelijk op aarde werkend, die zich in een rap tempo verhoogd.

Wij, jij als mens in jouw lichaam en wij en jij als energetisch team, zijn met zijn allen op de aarde gekomen om iets te gaafs te ervaren. Een super gaaf spel te spelen van groei in bewustzijnservaringen via je eigen lichaam. Jouw lichaam is een uiterst ontwikkeld mechanisme met diverse energiefrequentiemixen, waarbij je met al je zintuigen en systemen en emoties en bewustzijnslagen kunt spelen en ervaren. Louter Spelend Bewustzijn.
Jij bent voor een deel jouw lichaam, hier op aarde. Je bent zoveel meer als alleen je lichaam, mind en emoties. Je lichaam heb je zo gecreëerd, zodat je precies kunt ervaren wat je wilt ervaren en wilt masteren hier en nu op de aarde.”

“Je kiest voor jouw leven om avonturen te beleven, te voelen en te ervaren. Want als energie, lichtenergie die wij zijn, met ieder van jullie een eigen specifieke brontrillingsfrequentie, heb je geen tastbaar lichaam. Je kent geen pijn of andere emoties, je bent bewustzijn, energie.
Dit spel ervaar je hier op aarde met jouw lichaam dat precies is afgestemd op jouw plan hier op aarde.
We leven hier nu op de aarde, hier hebben we het nu te doen. Je verbinden met jezelf. Goed aarden is een must, die blijvende verbinding met de aarde is belangrijk, dat is jouw uitvalsweg voor een breed en stevig fundament, jouw veilige haven, in jezelf. Net als de verbinding met de bron. Je verbinden via je hart voelt als een welkom thuis.

Ellen is een Azez. Zij is onderdeel van het naamloze licht ofwel het bronlicht. Hierdoor kan zij de hoogste lichttrillingsfrequentie op aarde faciliteren door resonantie ook voor jou. En zij draagt alle Trillingsfrequenties in zich. Multidimensionaal. Ellen heeft het volle bereik van belevingen hier op aarde onderzocht en ervaren. Zij groeit nog steeds in bewustzijn en onderzoekt een steeds groter plaatje van hoe het leven in elkaar zit.“ In 2022 is Ellen begonnen met de opleiding medische-psychosociale basiskennis aan de energieschool. Waar energetisch en medisch samenkomt.”

Als energymaster, healer en ervaringsdeskundige kan Ellen jou meenemen van denkend in beperkingen naar een voluit leven, van volledig jezelf kwijt zijn naar Louter Jezelf Zijn. Je kunt altijd instappen in één van haar trajecten voor persoonlijke groei en bewustwordingsverruiming. Het grotere plaatje overzien, vanuit een groter perspectief kijken. Jouw leiderschap claimen.

Ontdekken wie jezelf bent en wie je wilt zijn en je daar ook naar gedragen. Verantwoordelijkheid nemend voor jezelf.

Ze moest een duidelijke keuze maken om van het donker naar het licht te gaan. Steeds weer opnieuw keuzes maken voor het licht – aftasten: wat voelt beter voor haar. Haarzelf vergeven op alle fronten en de ander vergeven.

Wil je meer van haar weg, haar belevingsreis van het leven weten? Dan nodigt Ellen je uit haar ebook Mijn belevingsreis te lezen. De link hiervoor vindt je onderaan deze pagina.

   Al zo’n 20 jaar begeleidt Ellen haar klanten in hun bewustwordingsprocessen. Nu Ellen in bewuste verbinding met ons – haar team van lichtwezens – staat, ziet en voelt ze ons regelmatig juichen. Door haar werk als energymaster, healer en bewustzijnscoach, ziet Ellen ons, haar team, met haar mee veranderen en groter worden. En jij, als haar klant, groeit mee.

Toen kreeg ik te horen van mijn team na een geweldige doorbraaksessie van 2 uur. Terwijl alles in mij zei: “Nee ik wil geen uurtje factuurtje meer, maar trajecten waar ik mijn klanten kan meenemen en een tijdje kan begeleiden, zien hoe ze groeien. Hier is waar ik voluit van geniet. Waar mijn ogen van sprankelen.

Ellen het gaat nu echt om verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en waarvoor je nu op aarde bent gekomen. Deze trillingsfrequentie is nieuw op aarde. Jouw begeleiding is van wezenlijk belang. Doordat jij alle trillingsfrequenties draagt als Azez, nu als mens op aarde. Kan jouw klant Je op een makkelijke manier mee resoneren via jou al jouw aangeboden trillingsfrequenties. Hierdoor begeleidt je klanten van vast naar vloeibaar naar energie, in al haar/zijn dimensies. De oude aarde is vast en daar hebben we situaties met een lagere frequenties kunnen uitspelen. Zoals schuld, schaamte, oordeel, overtuigingen en patronen. Het past niet meer op de nieuwe aarde die veel hoger in trillingsfrequentie is. Het volle bereik van mogelijkheden is omhoog gegaan, waardoor we weer een nieuw spel spelen met nieuwe mogelijkheden.

Jij gaat jouw klanten hierin begeleiden en coachen om onvervulde delen te vervullen, oude patronen en structuren die niet meer passen af te breken en te vervangen voor nieuwe. Ze te herkennen, erkennen én te transformeren. Dit gebeurt vanuit de kern, je weer bewust herinneren, je onderbewuste informatie naar je dagbewustzijn halen.

Oorspronkelijk zijn we allemaal energie. En we hebben allemaal een geweldige rol mogen uitspelen op aarde in onze vaste vorm, ons lichaam, waar we voelen, horen, zien en het leven in zijn totaliteit met alles erop en eraan hebben mogen ervaren. Als energie wie je bent ervaar je geen voelen zien aanraking, geur en horen zoals jullie mensen dit doen. En zo begon een nieuw spel. Het oude spel is voor vele uitgespeeld. Iedereen gaat mee naar de nieuwe aarde ieder op zijn eigen tijd. Maar natuurlijk heb je voorlopers. En dat is nu jouw taak die je op je hebt genomen, toen je studeerde en allround afgestudeerd bent bij ons de Asthors hebben we dit samen met de galactische raad doorgenomen en uitgewerkt.

Ja Ellen daar zijn wel degelijk trajecten voor nodig. Al het oude mag getransformeerd worden, zodat de overgang naar de nieuwe aarde makkelijker verloopt.

Maar ook hier zul je mensen begeleiden in het nieuwe spel, waar we echt onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze beslissingen. Want nu zitten we niet meer vast in een log systeem met vastere energie, nee de frequentie is hier veel hoger, de energie beweeglijker. Er zal veel sneller iets in de wereld gezet worden als voorheen. Dus eerst onderzoeken welke keuze je wilt maken, hierna de keuze maken en er ook naar handelen. Je verantwoordelijkheid nemen hierin. Als je keuze niet goed voelt, kun je ook maar zo weer veranderen van keuze.

Maar kies wel, want geen keuze is ook een keuze, die bijvoorbeeld dan een ander voor je neemt. Je geeft je macht dan aan de ander. Dit is niet meer de bedoeling. Die machtspelletjes zijn voorbij.

Wat ontzettend leuk om dit nieuwe spel te gaan spelen, bewustzijnsverruiming is een logisch gevolg en dus een groter overzicht van wat er allemaal speelt en hoe je dit het beste kan aanpakken. Doen wat jou het leukste lijkt, wat het lichtste voelt. Dus dit spel is een spel van bewustzijn, waar je eerlijk naar jezelf moet zijn, anders merk je gelijk dat het ergens iets wringt en loopt de energie niet meer door. Dat wil je niet meer.
Ook wij weten niet wat er allemaal precies op deze nieuwe aarde gaat spelen. Dat is juist het mooie. Jullie creëren zelf je eigen nieuwe werkelijkheid. Dus verantwoordelijkheid nemen is belangrijk. Magie en flow volgt als vanzelf.

Dus ja Ellen wees liefdevol voor jezelf. Ga de trajecten in de wereld zetten. De pilots van ‘Louteren’ zijn al veel belovend en afgerond. De eerste klanten zijn al begonnen. En de gratis klant voor de doorbraaksessie was een cadeau, om je te laten zien hoe makkelijk de klant tijdens jouw begeleiding en coaching, zelf haar processen kan transformeren. Waar jij jouw creativiteit soepel inzet bij situaties die je nog nooit hebt meegemaakt en er heel veel in beweging komt, getransformeerd word.

De zin ik heb het nog nooit gedaan, ik denk wel dat ik het kan. Dat is wat je al jaren doet. Dat is waar jij ook zo van geniet. De variatie van eigenlijk alles wat je doet. Niets is hetzelfde. Je komt vaak voor situaties te staan, waar je letterlijk achterover loont en los laat, en vraagt aan ons, wat nu.

Geniet voluit Ellen. Je hebt het verdiend.

Ondertussen heb ik me nu al 3 healingsvormen herinnert van mijn tijd bij de Asthors. Dit resulteert in de trajecten “Louteren,” “Louter Eenvoud” en “Louter Liefde voor Jou”

Hoe meer ik mij met mijn team verbind, hoe meer informatie ik ontvang en me herinner. Nieuwsgierig, binnenkort kun je me volgen via mijn inspiratie/ kennis brief. Nu houd ik jou op de hoogte via mijn blog kanaal en mijn sociaal media.

Louter Spelend Bewustzijn

Is al wat we hier op aarde doen.
Voluit genieten

Ellen biedt altijd een veilige omgeving voor haar klanten. Wij gaan voorbij ruimte en tijd en komen bij de oorsprong uit. De veranderingen en inzichten zijn blijvend.

Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn. Maar de manier waarop je iets ervaart weet je nu is een keuze. Je eigen keuzes. Hier kan niemand, dan jijzelf verantwoordelijkheid voor nemen.

Gratis ebook

Mijn weg - Mijn persoonlijke belevingsreis

Van denkend in beperking naar voluit leven.
Van verongelijktheid naar verantwoordelijkheid.
Van mezelf klein houden tot Louter Mezelf Zijn

Download ebook

Meer lezen over mijn processen en werkmethode?
Ga dan zeker eens naar mijn Facebookpagina.

Ellen Louter - Louter Spelend Bewustzijn
KvK 68829221 | louterspelendbewustzijn@gmail.com